Storage Rent Belgium

Gebouwen

Gebouwen

Storage Rent Belgium verhuurt multifunctionele bedrijfsruimtes, geschikt  voor zowel opslag als voor productie. Veel van onze klanten komen uit de automotive sector, maar Storage Rent Belgium verhuurt ook ruimtes voor opslag  van  voorraden van  bedrijven zowel uit de regio als internationaal.

De verschillende units variëren in oppervlakte van  250 vierkante meter tot 22500 vierkante meter. Onze units staan garant voor schone, droge en veilige opslag van uw goederen. Een aantal  van onze gebouwen is voorzien van laadkades welke de opslagruimtes gemakkelijk toegankelijk maken. Indien nodig is er ook parkeerruimte beschikbaar.

Doordat een gedeelte van ons complex nog in aanbouw is, kunnen wij bij de afbouw rekening houden met de behoeftes van onze klanten. Wij informeren u graag over de beveiliging van uw unit zoals brand- en inbraakbeveiliging. Ook is het mogelijk om extra kantoorruimte of sanitaire units in de gebouwen te plaatsen.

Zowel voor de grote als de voor de kleine ondernemer biedt Storage Rent de passende opslagruimte. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact op, onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van een opslagruimte die voldoet aan uw behoeftes.